Adres station Breda

Als je het station van Breda wilt bereiken hoef je gelukkig niet lang te zoeken. Het station is eenvoudig te bereiken en ligt dichtbij het centrum van de stad. Borden geven ook duidelijk aan wanneer je vanaf de snelweg komt welke richting je op moet om de locatie te bereiken. Nog makkelijker is om gebruik te maken van je navigatie bijvoorbeeld op je telefoon, je hoeft dan alleen de stappen te volgen. Het adres is van het station van Breda is Stationsplein 16. De postcode is 4811 BB.

Stationslaan

Als je het treinstation van Breda wilt bereiken maar direct ook de mogelijkheid wil om je auto te parkeren kun je het beste richting de Stationslaan rijden. Deze straat ligt ten noorden van het station en daar is voldoende parkeergelegenheden te vinden. Je kunt aan één kant van de Stationslaan gratis parkeren. Aan de andere kant moet je betalen. Ook zijn er meerdere parkeergarages te vinden in de omgeving van het station.

Station Breda vinden met Google Maps

In plaats van het station te zoeken met behulp van borden en kaarten kun je het jezelf ook gemakkelijk maken door gebruik te maken van Google Maps. Een navigatie software die standaard op je telefoon staat geïnstalleerd. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is het adres in te voeren, in dit geval Stationsplein 16, 4811 BB in Breda en de route zal zich gaan voorbereiden. In veel gevallen kun je ook gewoon ‘station Breda’ invullen dat weet Google Maps ook genoeg. Handig, zo hoef je het adres niet op te zoeken en ben je sneller bij je bestemming.