Fietsenstalling station Breda

Als je met de trein moet reizen en je gaat op de fiets richting het station moet je deze natuurlijk ook ergens stallen. Op het station van Breda heb je twee keuzes. Of je kiest voor een onbewaakte stalling waarbij je het risico loopt dat je fiets gestolen of slachtoffer wordt van vandalisme of je kiest voor de bewaakte fietsenstalling. Er is ook een fietsenmaker aanwezig op het station Breda.

Bewaakte fietsenstalling station Breda

Station Breda beschikt over een bewaakte fietsenstalling waar je met een gerust hart je fiets kunt achterlaten. Er zijn altijd meerdere servicemedewerkers aanwezig en ook zijn er meerdere camera's beschikbaar die je tweewieler in de gaten houden. Daarnaast hoef je de eerste 24 uur niets te betalen. Je gaat daarna pas € 1,25 per dag betalen. Een bedrag waar je het zeker niet voor hoeft te laten. De bewaakte fietsenstalling is iedere dag geopend van 06:00 tot 21:00 met uitzondering van het weekend. Zaterdag zijn ze geopend van 07:00 tot 20:00 en zondag van 08:00 tot 20:00.

Jaarabonnement fietsenstalling

Als je heel vaak je fiets moet stallen bij het station Breda kun je er ook voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten. Dit is stukken voordeliger dan iedere keer losse tickets te kopen. Een jaarabonnement kost slechts € 75,00 per jaar waarmee je je fiets onbeperkt mag stallen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Grotere fietsen zoals een bakfiets kan een meerprijs betekenen.

Onbewaakte fietsenstalling station Breda

Natuurlijk zijn er zoals bij bijna elk station ook onbewaakte fietsenstallingen te vinden. Om en rond het station zijn er voldoende fietsenrekken aanwezig waar je je fiets kunt parkeren. Je betaalt hier niets voor. Het nadeel is dat je rekening moet houden met eventuele diefstal en vandalisme en ook of er daadwerkelijk op het moment van aankomst plek is.

Fietsenmaker station Breda

Fiets je richting het station en gaat je fiets kapot? Geen zorgen! Je kunt direct je fiets achterlaten bij de fietsenmaker die gevestigd zit op het station van Breda. Ze zijn ook nog eens hartstikke goedkoop. Je band repareren kost bijvoorbeeld slechts € 13,00.