Gratis parkeren Breda station

Een treinkaartje is al duur genoeg daarom is het logisch dat je op zoek gaat naar de mogelijkheid om je auto gratis te parkeren zo dicht mogelijk bij het station. Wij hebben diverse opties voor je op een rij gezet. Zowel betaalde- als gratis parkeerplaatsen.

Parkeren Breda station

Als je een treinreis voor de boeg hebt vanaf het station van Breda en je je auto dichtbij wilt parkeren zijn er voldoende opties. Parkeren op straat kan in de Spoorstraat voor maar zeven euro per dag. Je kunt ook parkeren op de Stationsweg, hier is het iets duurder. Maar in deze straat kun je ook gratis parkeren, daarover later meer. Er is ook een parkeergarage te vinden op de stationsweg. Het treinstation is momenteel bezig met de bouw van een parkeergelegenheid op het dak van het stationsgebouw.

Gratis parkeren Breda station

Als je met de trein er een dag op uit wilt wil je je auto natuurlijk zo dicht mogelijk bij het station van Breda kunnen parkeren. Voor de meeste parkeerplekken moet je betalen maar we hebben een paar mogelijkheden voor je op een rij gezet zodat je toch je gratis kunt parkeren.

De Stationslaan

Op de Stationslaan kun je aan één kant van de weg gratis je auto parkeren. Dit is de kant waar de appartementen complexen staan. WIl je je auto toch parkeren aan de andere kant zul je wel moeten betalen. Via deze straat loop zo richting het station en ook het centrum van Breda is eenvoudig bereikbaar.

Slingerweg

Heb je er geen moeite mee om er iets langer over te doen om bij het station te komen dan kun je je auto ook parkeren op de slingerweg. Vanaf dit punt is het nog ongeveer zeventien minuten lopen voordat je aankomt bij het station. Dit geldt ook voor het centrum.

Station Breda-Prinsenbeek

Een andere mogelijkheid die je kunt overwegen is om je auto gratis te parkeren op het station Breda-Prinsenbeek. Het tweede en een kleinere station van de stad. Vanuit hier kun je op de trein stappen richting Breda voor slechts € 2,50. De reisduur is maar een minuut of vijf dus je bent er zo. Een veel goedkopere dan betaald parkeren bij het station van Breda.