Hotel station Breda

Als je op doorreis bent en een tussenstop maakt in Breda zijn er voldoende hotels aanwezig die dichtbij het station liggen. Een overnachting in een hotel is natuurlijk ook een optie als je de stad Breda wilt gaan ontdekken.

Hotel Breda Station

Er zijn een heleboel verschillende hotels te vinden in de buurt van het station van Breda. Dat komt omdat het station dichtbij het centrum ligt waar de meeste overnachtingsmogelijkheden vaak zijn. Je hebt hierdoor ruime keus en kun je een hotelkamer zoeken die het beste bij jou past. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het huren van een appartement of studio.

Apollo hotel

Het dichtstbijzijnde hotel is het Apollo hotel. Het hotel is gelegen in dezelfde straat als het station en binnen vijf minuten sta je er. Ook het centrum is op loopafstand te bereiken waardoor het de ideale basis is voor jouw citytrip. Het is een hotel met een moderne uitstraling en je hebt de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Verder biedt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet aan en kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Bliss Boutique hotel

Iets verder weg, wat meer in het centrum vinden we het Bliss Boutique hotel. Het is ongeveer dertien minuten lopen vanaf het station en daardoor goed te doen. Het is een designhotel die de romantiek direct aanwakkert als je de kamer binnenkomt. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en dat maakt dit hotel zo uniek. De kamers hebben een warme uitstraling en hebben allemaal een open haard. Hier kun je geweldig op rust komen na een lange dag. Verder kun je gratis gebruik maken van Netflix en de WiFi van het hotel.

Cosy Nock ! appartement

Als je een keer wat anders wilt dan een standaard hotelkamer kun je ook via bijvoorbeeld Airbnb een appartement huren. Een echte aanrader is de Cosy Nock ! Het ligt in het centrum in de Veemarktstraat en bijzonder aan deze woning is dat het ook beschikt over een dakterras waar je in de avond heerlijk kunt genieten met een goed glas wijn en het uitzicht over Breda. Ook het stadspark ligt om de hoek waardoor je s ochtends na het ontbijt een heerlijke wandeling kan maken. Dit appartement is een ideale basis voor jouw trip naar Breda.